Шановний Євгене Олександровичу! Від імені ректорату Харківського національного університету внутрішніх справ вітаю Вас із ювілеєм – 80-річчям із Дня народження!

Ми знаємо і поважаємо Вас як людину високої організованості та цілеспрямованості, талановитого педагога, який щедро віддає свої знання, життєвий досвід і тепло свого серця учням, колегам, оточуючим. Ви – справжній професіонал, який гармонійно поєднує в собі високу відповідальність і глибокі знання, щирість і порядність у ставленні до оточуючих, мудрість і багатий життєвий досвід.

Майже 60 років свого життя Ви присвятили службі в правоохоронних органах. завжди керуючись у своїй діяльності принципами верховенства права. Ви стояли у витоків розбудови незалежної України, боролися зі злочинами в економічній сфері, зробили внесок у становлення національної грошово-фінансової системи. Неможливо переоцінити Ваш особистий внесок й у розвиток Харківського національного університету внутрішніх справ. Ви створили одну з провідних кафедр університету – оперативно-розшукової діяльності, яку очолювали багато років поспіль, виховавши цілу плеяду гідних професіоналів – практиків і науковців. Сьогодні усі свої сили, здібності й талант Ви присвячуєте молоді, даючи їй сучасні знання та віру у власні сили, виховуючи почуття патріотизму, національної гідності та відповідальності. Вони продовжують Вашу справу і наслідують Вас.

Нехай Ваш досвід і професіоналізм, величезний творчий та інтелектуальний потенціал й надалі слугують розвитку держави та нашого університету. Щастя Вам, миру, добра, міцного здоров’я та наснаги в усіх справах!

 

З повагою,

ректор Харківського національного

університету внутрішніх справ

генерал поліції 3 рангу                                                                    

 В. В. Сокуренко