Помічник ректора по роботі з ветеранами та громадськими організаціями відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю Валерій Московець разом із працівниками університету – провідним фахівцем відділення практичного навчання ВООП Горбачовим С.Є., методистом факультету № 6 Шульгіним О.М., курсантами факультету № 2 рядовим поліції Глущенко К. П. та факультету № 4 рядовим поліції Черновол В.С., студентами факультету № 6 Молнар К.В та Журавель А.Ю. відвідали Придніпровський державний металургійний коледж для участі у заході «День кар’єри – 2017».

На зустріч прийшли близько 400 випускників коледжів. Вони переглянули фільм про ХНУВС, ознайомилися з особливостями підготовки до вступу, умовами навчання, а також використанням в університеті новітніх освітніх технологій. З тими, хто виявив бажання вступати до Харківського національного університету внутрішніх справ цього року та навчатися заочно, представники університету зустрілися окремо та відповіли на всі запитання.

Під час заходу між навчальними закладами було підписано договір про співпрацю та дистанційне навчання у ХНУВС.

Також представники навчального закладу відвідали Кам’янський відділ поліції ГУНП в Дніпропетровській області, зустрілися з його начальником полковником поліції Сергієм Лукашовим.

ВЗГ ХНУВС