За ініціативою доцента кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидата юридичних наук, старшого наукового співробітника, підполковника поліції Валентини Гончарук проведено зустріч курсантів 1 курсу факультету № 2 із працівниками Управління патрульної поліції у місті Харкові Департаменту патрульної поліції. Під час зустрічі патрульні поліцейські ознайомили курсантів із основними аспектами своєї роботи та провели для них екскурсію.

Інструктори з вогневої підготовки та парамедицини розповіли про спеціальні засоби, які використовують у своїй службовій діяльності. Начальник відділу зв'язку та телекомунікацій розповів про технічне оснащення патрульного екіпажу – рації, камери, службовий планшет, безготівковий термінал для оплати штрафів та пристрій для проходження аналізу на стан сп'яніння.

Юнакам і дівчатам продемонстрували службові автомобілі, поліцейський велосипед, роз'яснили мету використання спеціальних світлових та звукових сигналів.

Курсанти також відвідали курси професійної підготовки, де патрульні поліцейські навчаються прийомам першої медичної допомоги, та отримали відповіді запитання щодо практичного застосування отриманих під час навчання знань та вмінь.

ВЗГ ХНУВС