На великому плацу університету відбулася зустріч керівництва навчального  закладу з абітурієнтами, які вступають на навчання за державним замовленням.  

Із вітальним словом до присутніх звернулися   перший проректор ХНУВС підполковник поліції Дмитро Швець та відповідальний секретар приймальної комісії Леонід Могілевський. Вони роз’яснили, за якими умовами буде проходити творчий конкурс та побажали успіху майбутнім поліцейським нової генерації.

Понад тисячі абітурієнтів з різних міст країни приїхали до вишу, щоб зареєструватися на обрану спеціальність у приймальній комісії та ще на крок наблизитися до мрії стати поліцейським.

Вступник Юлія Овчиннікова  розповіла, що давно замислювалася над вибором майбутньої  професії і обрала саме цей навчальний заклад, як  сходинку до своєї мрії стати до лав нової поліції. Також вона зазначила,  що «ця професія потребує наполегливості у досягненні мети». 

Наразі, продовжується відбір на навчання за державним замовленням (курсантів). Умови та розклад творчого конкурсу можна дізнатися на офіційній сторінці

http://www.univd.edu.ua/dir/1476/rozkladi-vstupnih-viprobuvan-2017