Фінальний поєдинок команд та урочисте закриття «Кубку Міністра внутрішніх справ України – 2017» з футболу відбулися на щойно відкритому тренувально-спортивному комплексі стадіоні «Динамо-Арена» Харківського національного університету внутрішніх справ. У вирішальному поєдинку зустрілися команди Національної поліції України та Національної гвардії України, закінчивши гру з рахунком 1:0 на користь команди Національної поліції України. Її гравці отримали перехідний Кубок, а також звання «Володаря Кубку Міністра внутрішніх справ України – 2017» з футболу. За результатами гри ІІ місце у командному заліку посіла команда Національної гвардії України, ІІІ місце – команда Державної служби України з надзвичайних ситуацій, ІV місце – команда Харківського національного університету внутрішніх справ, V місце – команда Національної академії внутрішніх справ України, VI місце – команда Державної прикордонної служби України, на VII місці – команда Департаменту патрульної поліції Національної поліції України і на VIII місці – команда Департаменту поліції охорони Національної поліції України. Дипломами та медалями були відзначені також організатори, арбітри та гравці турніру у різних номінаціях.

Подякою ректора ХНУВС за активне сприяння у проведенні турніру з футболу відзначено начальника відділу професійної підготовки ГУНП в Харківській області підполковника поліції Сергія Панова. Подяками голови Харківської обласної федерації футболу за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію футболу в м. Харкові та Харківській області нагороджені ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, проректор Анатолій Клочко, декан факультету № 2 підполковник поліції Сергій Бортник.

Відзначено дипломами арбітрів фінального матчу з футболу. Серед них – головний арбітр Анатолій Абдула, асистенти арбітра Ярослав Поважний та Андрій Бахметьєв. Дипломи та медалі отримали гравці турніру – Андрій Жук як найкращий воротар турніру, Євген Шумський як найкращий захисник турніру. Найкращим нападником визнано Івана Мряченко, а найкращим бомбардиром турніру і кращим гравцем – Ігоря Кострому.

Нагороди вручили заступник директора Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової роботи МВС України Василь Кобко, ректор університету Валерій Сокуренко, начальник ГУНП в Донецькій області Микола Семенишин, ректор ХНУВС (2012–2015 рр.) генерал-полковник міліції Сергій Гусаров, голова Харківської обласної федерації футболу Євген Красніков.

ВЗГ ХНУВС