У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м.Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення поліцейським довідок про закінчення первинної професійної підготовки. 89 випускників, серед них троє учасників АТО, із Сумської, Київської та Чернігівської областей розпочнуть свою службу в органах досудового розслідування та секторах реагування патрульної поліції.

В урочистих заходах брали участь викладацький склад центру, близькі та рідні випускників. «Кожен з вас пройшов складні етапи відбору для служби в поліції, кожен з вас зробив свій свідомий вибір цієї непростої професії і тепер від нас усіх залежить, якою буде ваша служба. Нехай вона буде ефективною для людей, які звертатимуться до вас по допомогу, нехай вона буде спокійною і безпечною для ваших сімей, які чекатимуть вашого повернення, і нехай вона стане вашим покликанням в житті! Ви - нове покоління поліцейських, яким не можна не виправдати довіру людей! Будьте гідними їх сподівань і надій!», - зазначив т.в.о. директора центру капітан поліції Олександр Мінченко.

Заступник директора центру підполковник поліції Дмитро Дівочий побажав молодим співробітникам успіхів, вірності Присязі, ефективної праці на благо українського народу.

На заході вшанували хвилиною мовчання пам'ять співробітників правоохоронних органів, які загинули в ході бойових дій.

Пам'ятна подія завершилась проходженням урочистим маршем.

 

 ВЗГ ХНУВС