Учні Миколаївської загальноосвітньої школи Зачепилівської районної ради Харківської області відвідали Харківський національний університет внутрішніх справ.

Працівники відділу організації освітнього процесу поспілкувалися з майбутніми абітурієнтами, розповіли про навчальний заклад, про умови вступу та спеціальності, за якими проводиться набір на навчання.

Школярі ознайомилися з можливостями мультимедійного тиру кафедри вогневої підготовки, з роботою навчально-тренувального центру протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору, відвідали кафедру тактичної та тактико-спеціальної підготовки, криміналістичний полігон та навчальний відділ поліції.

Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету №1 Артем Голубов розповів учням про науку дактилоскопію, ознайомив молодь з валізою криміналіста, процедурою зняття відбитків пальців та пошуку слідів рук за допомогою спеціальних порошків.

Школярі побували у залі судових засідань, «зеленій кімнаті», ознайомилися зі спортивним комплексом університету, оглянули експонати університетського музею, отримали рекламну продукцію тощо.

 

ВЗГ ХНУВС