У рамках профорієнтаційної роботи викладач кафедри соціально-економічних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Світлана Петровська відвідала Сумську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 8 та провела бесіду з учнями одинадцятого класу.

Доповідач ознайомила випускників з умовами вступу та особливостями підготовки юристів, поєднанням теоретичного та практичного навчання, науковою діяльністю, завдяки якій студенти розкривають власний науковий потенціал, а також співпрацюють зі студентами інших навчальних закладів. Світлана Анатоліївна також розповіла про дозвілля студентів, спортивні та культурно-масові заходи, які проводяться у філії.

Викладач ознайомила учнів з можливостями та перспективами, які відкриваються перед ними з отриманням юридичної освіти, акцентувала увагу на особистісних і професійних навичках, притаманних юристам.

Наприкінці зустрічі Світлана Анатоліївна провела експрес-анкетування щодо виявлення професійних здібностей випускників та запросила учнів на День відкритих дверей.

Сумська філія ХНУВС