Представники Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали м. Краматорськ Донецької області. Вони привітали донеччан із Днем Гідності та Свободи, а також із другою річницею створення Громадської організації «Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських».

В урочистих заходах взяли участь представники Головного управління Національної поліції в Донецькій області, депутатський корпус, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники вищих навчальних закладів системи Міністерства внутрішніх справ України, юнаки та дівчата з 16 міст Донецької області – учасники Громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських» та інші.

Проректор ХНУВС Анатолій Клочко привітав присутніх з урочистими датами та зачитав привітання від ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка: «День Гідності та Свободи – це день, коли ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, хто пожертвував своїм життям заради права українського народу жити у вільній, суверенній та демократичній державі. Ми схиляємо голови перед мужністю та героїзмом бійців, які беруть участь в антитерористичній операції, захищаючи Східні рубежі нашої держави. Вони – наша гордість і слава, приклад стійкості, сили духу та справжнього патріотизму. Символічно, що ці дні на Донеччині ознаменовані ще однією важливою датою – другою річницею створення громадської організації «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських». Цей потужний рух патріотично налаштованої молоді Донеччини є підтвердженням того, що події на Майдані змінили наш народ, об’єднали його, зміцнили національну свідомість та віру у велике майбутнє нашої держави». Також Анатолій Миколайович зазначив, що співпраця між університетом та молодіжною організацією буде продовжуватися.

ВЗГ ХНУВС