Проведення бінарних занять за участю представників органів і підрозділів ГУМВС України в Харківській області на кафедрі адміністративної діяльності ОВС факультету з підготовки фахівців міліції громадської безпеки Харківського національного університету внутрішніх справ вже стало традицією. Професор кафедри адміністративної діяльності ОВС полковник міліції Ірина Казанчук разом із заступником начальника з режиму та кадрового забезпечення Управління оперативної служби ГУМВС України в Харківській області полковником міліції Павлом Коптєвим та старшим інспектором дозвільної системи сектора охорони громадського порядку Комінтернівського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області майором міліції Олександром Шубою провели для курсантів груп ФГБ-12-6 та ФГБ-12-10 практичне заняття з дисципліни «Адміністративна діяльність ОВС» на тему: «Здійснення дозвільної системи органами внутрішніх справ».

У рамках заняття Павло Коптєв розповів молоді про особливості підготовки основних і допоміжних адміністративно-правових документів, що приймаються під час провадження у справах про адміністративні правопорушення. Докладніше про специфіку роботи підрозділів дозвільної системи, ліцензування та державного охоронного нагляду розповів Олександр Шуба. Він представив курсантам для ознайомлення зразки процесуальних документів із напрямку діяльності дозвільної системи та роз’яснив вимоги до змісту і порядку оформлення облікової справи залежно від об’єкта дозвільної системи.

За словами професора кафедри Ірини Казанчук та курсантів факультету, проведення бінарних занять сприяє ефективному опануванню навчального матеріалу із дисципліни «Адміністративна діяльність ОВС» та закріпленню отриманих теоретичних знань у частині застосування норм адміністративного законодавства України в майбутній професії.

Інформацію надано кафедрою адміністративної діяльності ОВС