У Національній академії внутрішніх справ у Києві відбулася міжвідомча науково-практична конференція «Актуальні питання кримінального процесу, криміналістики та судової експертизи», організаторами якої стали Міністерство внутрішніх справ України, Національна поліція України, Національна академія внутрішніх справ та Консультативна Місія ЄС в Україні.

У науковому заході взяли участь представники Головного слідчого управління НПУ, Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності МВС України, Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, фахівці з вищих навчальних закладів та відомі вчені. У конференції також взяли участь представники кафедри криміналістики та судової експертології факультету №1 доцент Світлана Лозова та викладач Владлена Приходько, доцент кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства Олена Мартовицька.

Під час роботи конференції були обговорені актуальні проблеми кримінального процесу, криміналістики та судової експертизи.

 ВЗГ ХНУВС