Старший викладач кафедри соціології та психології факультету № 6, кандидат психологічних наук Яна Посохова базі Державної установи «Олексіївська виправна колонія № 25» провела бінарне заняття зі студентами-психологами 3 курсу групи ПСдср-15-1 та групи ПСдср-15-2 з дисципліни «Психологія особистості» за темою «Психологія особистості засудженого». Олексіївська виправна колонія № 25 середнього рівня безпеки. В ній відбувають покарання чоловіки, засуджені до позбавлення волі на певний строк і які раніше вже відбували покарання у вигляді позбавлення волі.

Заступник начальника установи з соціально-виховної та психологічної роботи майор внутрішньої служби Сергій Дмитренко ознайомив студентів з територією установи, комунально-побутовим забезпеченням, з умовами тримання та житловими корпусами для засуджених. Студенти також відвідали Храм Святого Миколая Чудотворця.

Сергій Васильович запросив студентів відвідати робоче місце  психолога установи. Практичний психолог Олексій Скляров ознайомив студентів з посадовими обов'язками та документацією психолога установи виконання покарань, розповів молоді про методи психодіагностики, психологічного консультування та психологічного супроводження засудженого.

ВЗГ ХНУВС