У Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України відбулася четверта щорічна науково-освітня виставка «Публічне управління XXI», яка була присвячена 20-річчю науки «Державне управління» та Дню місцевого самоврядування в Україні.

Метою виставки є презентація досягнень, сучасних розробок та можливостей галузі «Державне управління», налагодження конструктивної взаємодії з надавачами суспільних послуг, сприяння формуванню й реалізації інноваційних наукових і освітніх проектів, поглиблення європейської інтеграції та співробітництва у сфері публічного управління.

До участі у виставці були запрошені представники місцевих органів влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, провідних вищих навчальних закладів регіону.

Від Харківського національного університету внутрішніх справ у роботі науково-освітньої виставки взяли участь проректор ХНУВС Михайло Бурдін, представники науково-педагогічного складу, Наукового товариства студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених університету, відділу організації освітнього процесу та загальної бібліотеки.

Університетська бібліотека презентувала творчі здобутки науковців університету – «Підготовка охоронців правопорядку в Харкові: шлях довжиною 100 років».

Під час роботи виставки відбулися семінари, круглі столи, відкриті лекції, майстер-класи, у межах яких презентувалися сучасні досягнення науки та практики, інноваційні проекти.

ВЗГ ХНУВС