Напередодні зимової сесії у ХНУВС декан факультету № 1 Олександр Музичук передав до бібліотеки понад 100 примірників новітньої наукової, навчальної літератури та періодики. Серед дарунків видання науковців університету до 100-річчя початку підготовки охоронців правопорядку у Харкові. У наукових та навчальних виданнях містяться методичні рекомендації з найбільш важливих напрямів діяльності органів правопорядку, пропозиції та зауваження до проектів нормативно-правових актів, а також наукові роз’яснення окремих положень чинного законодавства. Більшість наукових розробок підготовлено на замовлення органів Національної поліції України, що підкреслює їх практичне значення.

Використання переданих до бібліотеки праць сприятиме отриманню знань з найбільш актуальних питань діяльності органів Національної поліції України.

Наукові та навчальні видання представляють інтерес для працівників органів Національної поліції України, науковців, викладачів, ад’юнктів, аспірантів, докторантів, курсантів, студентів та слухачів навчальних закладів юридичного профілю і усіх, хто цікавиться питаннями удосконалення діяльності органів Національної поліції України та інших органів правопорядку. Актуальна література слугуватиме подальшому розвитку правоохоронної сфери і окремих галузей права.