Представниками Харківського національного університету внутрішніх справ, а саме заступником начальника відділу організаційно-аналітичної роботи та контролю підполковником поліції Сергієм Станковичем, завідувачем відділення технічних засобів навчання інформаційно-технічного відділу підполковником поліції Дмитром Горбачем та курсантом факультету № 1 Михайлом Кучеровим здійснено виїзд до м. Рубіжне Луганської області.

Вони провели зустрічі із начальником Рубіжанського міського відділу поліції ГУНП в Луганській області полковником поліції Володимиром Золотарьовим, начальником сектору кадрового забезпечення капітаном поліції Олексієм Ковалем, пресс-секретарем відділу Марією Левченко, начальником управління освіти Рубіжанської міської ради Оленою Обаполенко, представниками семи шкіл міста та іншими.

У приміщенні управління освіти Рубіжанської міської ради та загальноосвітньої школи № 2 проведено зустріч з учнями одинадцятих класів шкіл міста Рубіжного. Майбутнім абітурієнтам розповіли про історію та досягнення університету, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут та дозвілля курсантів і студентів. Окремо приділено увагу актуальності професії поліцейського, переваги навчання безпосередньо у Харківському національному університеті внутрішніх справ, у тому числі можливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання за допомогою системи дистанційного навчання університету.