Працівники Харківського національного університету внутрішніх справ заступник декана факультету № 5 майор поліції Віктор Василенко, провідний фахівець факультету № 5 підполковник поліції Федір Яценко, завідувач підготовчого відділення Євгеній Руднєв, доцент кафедри загальноправових дисциплін Ігор Панов провели профорієнтаційні зустрічі з учнями 8–10 класів м. Маріуполя.

Представники університету зустрілися з учнями Комунального закладу «Маріупольський навчально-виховний комплекс «Ліцей-школа № 48» Маріупольської міської ради Донецької області». За сприяння керівництва ГУНП в Донецькій області та керівництва Департаменту освіти та науки Донецької області в Палаці молоді було проведено зустріч з випускниками двадцяти восьми шкіл міста Маріуполя. У заході також взяли участь представники громадської організації «Молодіжна Ліга Майбутніх Поліцейських».

Під час проведених заходів присутнім був продемонстрований відеофільм про університет, працівники вишу розповіли про факультети, спеціальності, особливості навчання, інфраструктуру університету, про змістовний позанавчальний час та ін.

Старший інспектор відділу комплектування Управління кадрового забезпечення ГУНП в Донецькій області майор поліції Олена Шевченко розповіла школярам про порядок звернення до відділів поліції за місцем проживання бажаючих вступати до Харківського національного університету внутрішніх справ для початку процесу формування навчальних справ.

Представники університету провели зустріч і з працівниками ГУНП в Донецькій області, під час якої вони запросили до співпраці практичні підрозділи, щоб активізувати профорієнтаційну роботу серед молоді Донеччини.

ВЗГ ХНУВС