У рамках роботи факультету початкової підготовки університету на громадських засадах Харківський національний університет внутрішніх справ відвідали учні шкіл Дергачівського району. Представники університету провели для майбутніх абітурієнтів екскурсію територією навчального закладу, ознайомили їх із навчальною базою. Школярі відвідали криміналістичний полігон, навчальний райвідділ міліції, тир, спортзал, кабінет педагогічної майстерності, центр гендерної освіти та музей університету.

Учень Вільшанської ЗОШ Владислав розповів, що отримав дуже багато позитивних емоцій від екскурсії університетом. У майбутньому хлопець планує вступати на факультет права та масових комунікацій.

Враженнями про вищий навчальний заклад поділилася і учениця Солоницівської гімназії №3 Наталія. Дівчина також зацікавилась вступом до університету.

Із юнаками та дівчатами поспілкувалися перший проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Головко, декан факультету права та масових комунікацій Валерій Московець та заступник декана Сергій Загородній. Вони детально розповіли молоді про університет та відповіли на запитання.

Валерій Московець розповів, що факультетом початкової підготовки університету на громадських засадах взято під опіку двадцять чотири школи Дергачівського району: «Ми займаємося не тільки викладанням предметів, але і виховною, культурною роботою. Сподіваємося, що профорієнтація у такому новому форматі буде успішною», – зазначив Валерій Іванович.

ВЗГ ХНУВС