Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ оголошує набір студентів. Сумська філія здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 081 «Право» за денною та заочною формами навчання.

Уже понад двадцяти років навчальний заклад пропонує відмінне поєднання кращих традицій та сучасного інноваційного підходу у підготовці фахівців-правознавців за європейськими стандартами. За роки існування зі стін філії випущено понад 3 тисяч висококваліфікованих юристів, які працюють в судах, органах прокуратури, Національної поліції, Служби безпеки, фіскальної служби, установах юстиції тощо. Серед випускників філії професійні судді, керівники правоохоронних та правозастосовних органів.

Навчання у філії забезпечує професійний, інтелектуальний, культурний та духовний розвиток особистості. Студенти філії неодноразово відзначалися у наукових та науково-практичних заходах, у громадській та волонтерській діяльності, у культурно-масовій роботі.

На базі навчального закладу функціонують  юридична клініка «Правова допомога», Сумський осередок Ліги студентів Асоціації правників України, осередок Європейської асоціації студентів-правників (ELSA), студентське самоврядування, наукове товариство студентів, Центр студентського дозвілля.

До послуг молоді сучасні навчальні та спеціалізовані аудиторії – зала судових засідань, криміналістичний кабінет криміналістичний полігон, зала засідань, комп’ютерні класи, бібліотека, гуртожиток, медичний пункт.

Вступ на навчання до Сумської філії ХНУВС здійснюється на базі повної загальної середньої освіти на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з наступних дисциплін:

- українська мова і література;

- історія України;

- іноземна мова або математика.

Вступ на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» здійснюється за результатами вступних випробувань.

Адреса: м. Суми, вул. Миру, 24

Тел. (0542) 33-03-18; 33-51-71.

Веб-сайт: sfnuvs.sumy.ua