У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення слухачам довідок про закінчення первинної професійної підготовки та приведення їх до Присяги працівника поліції на вірність Українському народові. Вже наступного дня поліцейські розпочнуть свою службу в Управлінні патрульної поліції в м. Суми.

В урочистих заходах взяли участь викладацький склад центру, гості, близькі та знайомі випускників. З привітаннями та напутніми словами до випускників звернулися голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко, Сумський міський голова Олександр Лисенко, заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, начальник ГУНП в Сумській області генерал поліції третього рангу Микола Лушпієнко, директор Сумської філії ХНУВС,  доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш, директор центру В’ячеслав Драновський та ін.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників правоохоронних органів, які віддали своє життя заради миру в нашій державі.