На факультеті № 2 відбулись загальні збори особового складу 1 курсу, присвячені підведенню підсумків навчання курсантів у першому семестрі.

Декан факультету № 2 підполковник поліції Сергій Бортник проаналізував стан службової дисципліни серед перемінного складу, відзначивши високу роль офіцерів курсової ланки у формуванні сприятливого соціально-психологічного клімату в підрозділі, рівня довіри до командирів. У своєму виступі Сергій Миколайович подякував особовому складу 1 курсу за сумлінне виконання службових обов’язків та підкреслив: «Ніколи у житті не буде легко навчатися чи працювати, однак постійна робота над собою та самовдосконалення допоможуть досягти успіху в житті».

Також декан зазначив, що професія поліцейського – це професія для відважних і сміливих. Під час соціально-політичних трансформацій в державі на поліцейських покладається велика відповідальність. «Тож кожен курсант повинен мати високий рівень духовної, моральної та фізичної витривалості», – підсумував Сергій Миколайович.

Провідний фахівець 1 курсу Ігор Дрозд проаналізував результати  дисциплінарних зауважень та заходів виховного впливу, отриманих особовим складом у першому півріччі 2017/2018 навчального року.

Під час зборів було проаналізовано результати  складання курсантами зимової екзаменаційної сесії. Заступник декана з навчально-методичної та наукової роботи Сергій Гіренко зазначив, що у першому семестрі курсанти показали позитивні результати з навчання та професійно-психологічної адаптації до умов служби. За результатами складання іспитів 16 курсантів склали зимову екзаменаційну сесію на «відмінно» та «добре», а рядові поліції Галина Філончук та Дмитро Снєжкін склали сесію на «відмінно». За результатами першої сесії у курсантів 1 курсу заборгованостей немає.

Керівництво факультету відзначило курсантів, які отримали високі результати у різних сферах діяльності. Юнаки та дівчата були нагороджені іменними наручними годинниками, почесними грамотами та подяками.

Також деканом факультету були відзначені призери всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Грамотою за ІІІ місце у І етапі VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відзначено Вадима Досаєва. Також грамотою за ІІІ місце у І етапі VIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика була відзначена Олена Козаченко.

«Теплі» подарунки – шарфи вручені курсантам Костянтину Розуменку, Михайлу Шкільному та Шокіру Філіпченку.

 

ВЗГ ХНУВС