Заступник завідувача науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного університету внутрішніх справ Олексій Сердюк взяв участь у семінарі «Діалог поліції та громади». Під час заходу презентували досвід втілення принципів Community policing в громаді, на прикладі проекту «Діалог між поліцією та громадою», реалізованого Фондом Місцевої Демократії та Лабораторією мирних рішень в об’єднаній територіальній громаді Нової Водолаги Харківської області. Також на семінарі було презентовано методичні рекомендації «Діалог поліції та громади як соціальна технологія впровадження принципів «Community policing» в місцевій громаді», написані у співавторстві з працівниками університету.

Серед учасників семінару були представники Національної поліції, міжнародні експерти, представники місцевого самоврядування, громадськість, адвокати, науковці та психологи.

Методичні рекомендації можливо завантажити за посиланням:
http://univd.edu.ua/scienceactivity/index.php?usid=60&fid=2479

Цитування:
Діалог поліції та громади як соціальна технологія впровадження принципів community policing у місцевій громаді : метод. рек. / О. П. Копіна, О. С. Мірошник, О. О. Сердюк ; Фонд Місц. Демократії ; Лаб. мир. рішень ; Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : [ХНУВС], 2018. – 124 с.
DOI 10.13140/RG.2.2.18466.94404 

ВЗГ ХНУВС