Представники наукового гуртка кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Ірина Бульба, Ельвіра Ліщина та Роман Шеремета разом із науковим керівником гуртка – доцентом кафедри кримінального права та кримінології факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства, підполковником міліції Антоном Байловим взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «Громадські ініціативи молоді – основа соціально-економічної перебудови України», яка відбулася в Києві на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

Мета конференції – активізувати наукове мислення студентів і курсантів щодо продукування та ефективного вирішення наукових ідей, громадських і соціальних ініціатив у відповідності до потреб сучасного суспільства.

Засновник ініціативи «Агентство іміджу України», президент Міжнародного благодійного фонду «Український світанок», громадський діяч, співачка, народна артистка України Руслана Лижичко у своєму виступі акцентувала увагу на важливості проведення подібних заходів серед студентської молоді, адже агентство, яке вона очолює, покликане висвітлювати інноваційні пропозиції молодої, енергійної спільноти, що в подальшому сприяє формуванню принципово нових поглядів на соціально-економічну перебудову України.

У рамках проведення конференції відбувся конкурс презентаційних проектів за темами «Розвиток освіти і науки: студентські ініціативи», «Студентська молодь з Києвом і для Києва», на якому було представлено понад ста презентацій. Ірина Бульба, Ельвіра Ліщина та Роман Шеремета гідно представили наш університет проектом «Шляхи удосконалення курсантсько-студентської наукової діяльності у вищих навчальних закладах МВС України», який був визнаний одним з найкращих.

За підсумками конкурсу І та ІІ місце зайняли представники Київського університету імені Бориса Грінченка, а ІІІ місце посіли представники Харківського національного університету внутрішніх справ. Вони отримали сертифікати, дипломи та грошові премії.

 

ВЗГ ХНУВС