Відбувся випуск працівників дорожньої поліції управління патрульної поліції в Луганській області, які проходили підготовку в Інституті післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ. Сертифікати про закінчення навчання отримали 14 слухачів, серед яких одна жінка.

Протягом чотирьох місяців слухачі курсів первинної професійної підготовки опановували понад двох десятків профільних дисциплін – вивчали законодавство, набували практичних навичок, засвоювали правила ефективної комунікації, профілактики правопорушень, надання первинної медичної допомоги, проходили тактичну та вогневу підготовку тощо.

Поздоровили випускників із закінченням курсів перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець та проректор Анатолій Клочко. Дмитро Володимирович зазначив, що головним в роботі поліцейського є захист прав і свобод громадян, а також сумлінне виконання службових обов’язків. Він також підкреслив, що завжди й в усьому необхідно керуватися законом, підвищувати свій професійний рівень і через два роки, набувши практичного досвіду роботи, патрульні отримають можливість здобути  вищу освіту в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Анатолій Клочко підкреслив, що випускників завжди раді бачити у навчальному закладі та побажав слухачам успіхів у службі та кар’єрному зростанні.

ВЗГ ХНУВС