Відбулося вручення свідоцтв та сертифікатів представникам науково-педагогічного складу вишів МВС України, які пройшли підвищення кваліфікації на базі Інституту післядипломної освіти Харківського національного університету внутрішніх справ. Саме наш університет був визначений керівництвом МВС провідним навчальним закладом з організації підвищення кваліфікації фахівців відповідної категорії. Серед тих, хто пройшов курс навчання – працівники Дніпропетровського, Одеського, Луганського, Львівського державних університетів внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту та Харківського національного університету внутрішніх справ, які залучаються до проведення занять з тактичної та спеціальної фізичної підготовки поліцейських.

До проведення занять з представниками вишів було залучено кращих тренерів з числа осіб науково-педагогічного складу університету, які пройшли відповідну підготовку за навчальними планами Міжнародної програми підвищення кваліфікації правоохоронних органів Департаменту юстиції США та Координатора проектів ОБСЄ в Україні й отримали відповідні сертифікати.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації та сертифікати випускникам курсів вручив ректор навчального закладу генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він зазначив, що усі викладачі, які пройшли тренінг, поповнили свій професійний досвід новими знаннями та вміннями, які стануть в нагоді в їх практичній роботі. Валерій Васильович побажав присутнім постійно працювати над собою, підвищувати фаховий рівень, щоб відповідати вимогам часу.

ВЗГ ХНУВС