Для підтримки молоді та відзначення її вагомих досягнень у навчанні, науковій, громадській, спортивній та творчій діяльності, а також для реалізації державної молодіжної політики Комітет у справах сім’ї, молоді та спорту по Слобідському району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради проводить районний етап міського конкурсу «Молода людина року».

Конкурс проводиться у десяти номінаціях: «Учні загальноосвітніх шкіл», «Учні професійно-технічних навчальних закладів», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів ІІІ–IV рівнів акредитації», «Студенти вищих навчальних закладів І–IІ рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура та мистецтво», «Фізична культура та спорт», «Діяльність в галузі виробництва, підприємництво», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність».

У конкурсі беруть участь громадяни віком від 15 до 35 років. Претендент може бути висунутий трудовим (навчальним) колективом за місцем роботи (навчання), громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування або методом самовисунення.

Прийом заявок та документів – до 1 травня 2018 року до комітету у справах сім’ї, молоді та спорту по Слобідському району за адресою:
вул. Плеханівська, 42, к. 57. Телефон для довідок: (057) 725-20-42. Електронна адреса: [email protected]