У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск студентів денної та заочної форм навчання. Майже 200 вже колишніх студентів факультету № 6 (права та масових комунікацій) отримали диплом про вищу освіту.

У заході взяли участь ректор університету заслужений юрист України, доктор юридичних наук, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор університету кандидат педагогічних наук, підполковник поліції Дмитро Швець, проректор кандидат юридичних наук Олександр Грищенко, декан факультету № 6 доктор юридичних наук Олег Синєгубов, завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності доктор юридичних наук Ольга Гетманець.

Урочистості розпочалися із вшанування пам’яті загиблих співвітчизників хвилиною мовчання, а також покладанням квітів до пам’ятника.

З настановами та словами вітання до випускників звернувся ректор університету Валерій Сокуренко. Він поздоровив їх із визначною подією – отриманням диплома про вищу освіту, який допоможе юнакам і дівчатам упевнено йти по життю. Валерій Васильович побажав молоді ніколи не зупинятися у професійному зростанні. «Навчання в аспірантурі університету та отримання звання доктора філософії або доктора наук стане добрим підґрунтям для нових успіхів і досягнень. Двері університету завжди відкриті для вас», – зазначив ректор.

20-ти відмінникам навчання ректор вручив дипломи особисто. Усього за денною формою навчання закінчили університет та отримали диплом магістра за спеціальностями «Право», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування» 71 студент. Дипломи бакалавра за напрямом підготовки «Правознавство» отримали 122 студенти заочної форми навчання.

Від імені науково-педагогічного складу університету щасливої долі та здійснення усіх мрій побажала випускникам Ольга Гетманець.

За отримані знання, настанови, професійний досвід колективу університету подякувала випускниця Анастасія Мосейчук.

Завершились урочистості виступом учасників художньої самодіяльності та фотографуванням на згадку про яскраві й незабутні роки навчання.

ВЗГ ХНУВС