Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ доктор юридичних наук підполковник поліції Михайло Бурдін взяв участь в урочистостях з нагоди 52-ї річниці заснування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Пройшовши тривалий шлях розвитку, навчальний заклад став одним із провідних юридичних вишів регіону та країни, розвинув і зміцнив власні традиції, набув значного досвіду у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців для системи правоохоронних органів усіх рівнів. За роки існування навчального закладу з його стін вийшло близько 35 тисяч фахівців-юристів та правоохоронців. Серед них – відомі вчені-юристи, організатори галузевою освіти та науки,  судді, прокурори, адвокати.

Від імені ректора ХНУВС Заслуженого юриста України, доктора юридичних наук генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка та колективу навчального закладу Михайло Юрійович привітав колег зі святом: «Ваш Університет має славні традиції підготовки правоохоронців, високий науково-педагогічний потенціал, виконує фундаментальні наукові дослідження, впроваджує нові навчальні та інформаційні технології. Нехай завжди натхнення і творчий пошук будуть Вашими вірними супутниками, життя – багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання – успішним!». Михайло Бурдін подякував колективу вищого навчального закладу за плідну співпрацю з Харківським національним університетом внутрішніх справ та побажав подальших успіхів у всіх починаннях.

ВЗГ ХНУВС