У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення поліцейським довідок про закінчення первинної професійної підготовки. Випускники – 43 представники Сумської та Кіровоградської областей, – пройшли курс і розпочнуть свою службу в управліннях патрульної поліції.

В урочистих заходах взяли участь викладацький склад центру, гості, близькі та знайомі випускників. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих працівників правоохоронних органів та учасників антитерористичної операції.

З привітаннями та напутніми словами від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка до присутніх звернувся т.в.о. директора центру підполковник  поліції Дмитро Дівочий. Він привітав випускників із закінченням Академії поліції, побажав наполегливості в досягненні цілей, професіоналізму та працювати на благо України.

Присутній на урочистих заходах начальник Управління патрульної поліції в Сумській області капітан поліції Олексій Калюжний підкреслив:  «Кожен із вас зробив свій свідомий вибір цієї непростої професії і тепер від нас усіх залежить, якою буде ваша служба. Виправдайте довіру людей, будьте гідними їх сподівань і надій!».

Патрульні урочисто склали Присягу на вірність Українському народу.  Завершився захід урочистим маршем, вітаннями близьких, рідних та фотографуванням на згадку.

Академія поліції (м. Суми)