Перший заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції Вадим Наумов відвідав з робочим візитом Харківський національний університет внутрішніх справ.

Під час свого візиту він зустрівся з керівництвом університету, а також випускниками вишу, які виявили бажання проходити стажування на посадах в Департаменті інформаційно-аналітичної підтримки та у відповідних підрозділах ГУНП в областях, з можливістю подальшого проходження служби в цих же підрозділах. Вадим Васильович розповів про основні завдання та функції підрозділів інформаційно-аналітичної підтримки, умови проходження служби, а також якими знаннями та навичками повинен володіти кандидат на службу в ці підрозділи.

Перший заступник начальника Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції ознайомився з сучасним станом та розвитком матеріально-технічної бази університету, спеціалізованими аудиторіями, навчальними полігонами та комп’ютерними класами, що використовуються в університеті для підготовки поліцейських.

 

ВЗГ ХНУВС