У рамках договору про співпрацю між Харківським національним університетом внутрішніх справ і ГУНП в Харківській області відбулося бінарне заняття для курсантів групи Ф3-105 «Основні засади превентивної діяльності в практичних підрозділах Національної поліції».

Заняття провели: доцент кафедри адміністративного права і процесу факультету № 3 ХНУВС майор поліції Ольга Кириченко, практичні працівники Основ’янського ВП ГУНП в Харківській області – в.о. начальника сектору кадрового забезпечення капітан поліції Альона Певна, начальник сектору інформаційної підтримки капітан поліції Вікторія Корнієнко та помічник начальника Основ’янського ВП по зв’язкам з громадськістю майор поліції Ольга Терещук.

Альона Певна розповіла курсантам про структуру Основ’янського ВП, сектору превенції, окреслила особливості служби в підрозділі, підстави для настання дисциплінарної відповідальності працівників Національної поліції за порушення службової дисципліни тощо. Вікторія Корнієнко відповіла на запитання курсантів щодо значення інформаційної системи АРМОР у провадженні в справах про адміністративні правопорушення, Ольга Терещук охарактеризувала механізм притягнення до адміністративної відповідальності за порушення вимог Закону України «Про персональні дані».

Доцент кафедри адміністративного права і процесу зазначила, що бінарні заняття за участю працівників кафедри та представників практичних підрозділів Національної поліції сприяють успішному навчанню курсантів.

 

ВЗГ ХНУВС