До Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Суми) ХНУВС завітали гості із Швейцарії - представники благодійного об`єднання «Help-Point Sumy» на чолі з його президентом Маріанною Піфаретті.

Під час візиту директор центру В’ячеслав Драновський ознайомив делегацію з навчально-матеріальною базою центру, обговорив можливості надання Швейцарським благодійним об`єднанням «Help-Point Sumy» гуманітарної допомоги, яка полягає в  забезпеченні сучасним навчальним обладнанням, оргтехнікою, а також засобами забезпечення життєдіяльності та меблями з метою теоретичної та практичної підготовки особового складу Національної поліції України та МВС України, який проходитиме навчання.

В свою чергу, директор Сумської філії ХНУВС, доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш, зауважив, що співпраця з благодійним об’єднанням «Help-Point Sumy» на сьогоднішній день має велике значення для центру, адже, якісна підготовка поліцейських - це одне з основних завдань у формуванні сучасної поліції.

Крім того, відбулась демонстрація презентацій та відеороликів про життєдіяльність центру. Маріанна Піфаретті поспілкувалася з працівниками центру та слухачами, подякувала їм за роботу та пообіцяла надалі співпрацювати з нашим закладом.В’ячеслав Драновський та Сергій Лукаш обговорили з Маріанною Піфаретті можливість подальшої співпраці.

 

ВЗГ ХНУВС