Двадцять аматорських команд Харківщини протягом трьох місяців виборювали право зіграти у фінальних матчах зимового Чемпіонату Харківської області з футболу. Серед учасників змагань була й команда ФК «Універ-Динамо» Харківського національного університету внутрішніх справ. Рішенням виконавчого комітету Харківської обласної федерації футболу всі команди були розділені на дві групи – по десять команд у кожній групі. Зайнявши у своїй підгрупі ІІ місце, ФК «Універ-Динамо» вийшов до півфіналу, де з мінімальним рахунком 0:1 поступився переможцю іншої групи – аматорському футбольному клубу «Вовчанськ». Тренер цієї команди Андрій Березовчук свого часу виступав у складі ФК «Металіст» м. Харків та збірної команди України.

До іншої пари півфіналістів увійшли ФК «Люботин» та ФК «Металіст Юніор» з Харкова. Поступившись у першій половині гри з рахунком 0:1 команді Люботина, дублюючий склад  ФК «Металіст Юніор» у другому таймі переграв своїх опонентів з рахунком 4:1. Не можна не відзначити той факт, що тренером ФК «Металіст Юніор» є Сергій Валяєв – відомий український футболіст, який недавно також виступав під прапором легендарного ФК «Металіст».

Тож, у боротьбі за третє місце ФК «Універ-Динамо» зустрівся з ФК «Люботин» на стадіоні «Динамо-Арена» ХНУВС. Гра завершилась перемогою команди університету з рахунком 3:1.

Фінальна гра за участю ФК «Вовчанськ» та ФК «Металіст Юніор» відбудеться 19 квітня на стадіоні «Динамо-Арена» ХНУВС о 17.00. По завершенні фінального матчу відбудеться церемонія нагородження переможця та призерів чемпіонату.

ВЗГ ХНУВС