23 квітня на базі спортивного комплексу Харківської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України відбувся традиційний футзальний турнір пам’яті,  присвячений легендарному в минулому футболісту Володимиру Васильовичу Фоміну. У змаганнях взяли участь 9 найсильніших команд силових структур регіону.

У першому матчі МФК «Універ-Динамо» ХНУВС зустрівся зі збірною командою Патрульної поліції м. Харкова. Поєдинок завершився перемогою команди університету з переконливим рахунком 4:0. У подальшому у ½ фіналу футзалісти вишу вибороли путівку у фінал у грі із збірною командою  Національної гвардії України (ВЧ 3005). Рахунок завершився перемогою збірної ХНУВС - 3:2.

Фінальний матч виявився напруженим та емоційним. Минулорічний тріумфатор турніру – збірна команда управління Національної гвардії України, як і рік тому, у 2017, була налаштована лише на перемогу, але відмінна організація та злагодженість у атакувальних та оборонних діях команди університету, призвели до того, що гравець НГУ пропустив перший м’яч, а з часом «Універ-Динамо»  ще й подвоїли результат. У підсумку 2:0 і перехідний  кубок В.В. Фоміна вдруге за останні три роки повертається до Харківського національного університету внутрішніх справ.

Так тримати!

 

ВЗГ ХНУВС