Представники факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у конференції «Practical CyberSecurity Days – 2018», що проходила у Національному авіаційному університеті.

Курсанти першого та другого курсів факультету № 4 університету під керівництвом старшого викладача кафедри кібербезпеки цього ж факультету майора поліції Олексія Рвачова взяли учаcть у дводенній конференції, що була організована науковим-товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Національного авіаційного університету та проходила під девізом «Подбай про власну кібербезпеку!».

Доповідачами на конференції були не тільки представники українських вищих закладів освіти та державних установ, а й представники приватних організацій.

Під час конференції фахівці університету не тільки прослухали цікаві доповіді, але й взяли активну участь у воркшопах та панельних дискусіях, ознайомилися із можливостями сучасних систем контролю доступу на об’єкти, у тому числі охоронного інтелектуального відеоспостереження, а також новітньою системою захисту даних на засобах комп’ютерної техніки від несанкціонованого доступу, що була продемонстрована вітчизняним розробником.

Отримані під час конференції знання знадобляться майбутнім фахівцям з протидії кібератакам та кіберзлочинності, яких готує Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальностями «Право» та «Кібербезпека», як під час навчання, так і в подальшій практичній діяльності.