У Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшли заходи, приурочені 32-ій річниці Чорнобильської катастрофи.

Захід відкрив ректор навчального закладу генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він зазначив, що працівники поліції повинні готуватися до можливих викликів, техногенних катастроф, пожеж. Їх дії мають бути грамотними, чіткими та максимально оперативними.

Перед традиційними змаганнями з пожежно-прикладного виду спорту на великому плацу Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися показові виступи курсантів Національного університету цивільного захисту України.

Після завершення операції із гасіння пожежі розпочалися змагання пожежно-спортивних команд, у яких взяли участь факультети та Інститут післядипломної освіти ХНУВС. За результатами змагань визначились переможці як за краще виконання вправ, так і в командному заліку.

За виконання вправи «Прокладка робочої рукавної лінії та подача води» І місце посіла команда Інституту післядипломної освіти, ІІ місце – команда факультету № 2 і ІІІ місце – команда факультету № 4.

За виконання вправи «Гасіння легкозаймистої рідини» І місце посіла команда факультету № 6, ІІ місце – команда факультету №3 і ІІІ місце – команда факультету № 1.

У загальному заліку переможцем стала команда Інституту післядипломної освіти, друге місце посіла команда факультету № 2, третє місце – факультету № 4.

 Усі учасники змагань отримали дипломи відповідних ступенів, а команда-переможниця – диплом і перехідний кубок.

 

ВЗГ ХНУВС