У рамках вивчення навчальної дисципліни «Трудове право» за ініціативи доцента кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ проведено бінарне заняття з курсантами за темою «Проблемні питання проходження служби в поліції». Заняття відбулося за участі практичних працівників Національної поліції відділу організаційного забезпечення управління «КОРД» ГУНП в Луганській області.

Під час спілкування вони поділилися з курсантами своїми враженнями від перебування в особливих умовах професійної діяльності, розповіли про заходи особистої безпеки, про специфіку несення служби поліцейськими у прифронтовій зоні, у тому числі на блокпостах, про використання теоретичних знань і практичних навичок під час виконання своїх службових обов’язків, а також відповіли на запитання щодо особливостей та специфіки роботи працівників кадрового забезпечення Національної поліції.

Обговорювалися також проблемні питання проходження служби працівниками  Національної поліції, оформлення документів. Не оминули увагою особливості боротьби з корупцією, тему гуманності в роботі поліцейських, питання оплати праці. Особливу увагу приділили професійній орієнтації та професійно-психологічному відбору кандидатів на службу в Національну поліцію, психологічній підготовці працівників поліції до виконання своїх функціональних обов'язків як у повсякденних, так і в екстремальних умовах, надання їм психологічної допомоги тощої.

Працівники кадрового забезпечення закликали курсантів бути патріотами своєї Батьківщини та підкреслили важливість обраної ними професії для суспільства.

ВЗГ ХНУВС