На стадіоні «Динамо-Арена» пройшов черговий тур чемпіонату Харківської області з футболу сезону 2018 року. Цього разу в гості до університету завітала збірна команда з міста Першотравневе – ФК «Первомайський». Підтримати нашу команду ФК «Універ-Динамо» прийшла велика кількість курсантів, а особливістю матчу був той факт, що на поле команди вивели діти працівників університету. З радістю в очах маленькі футболісти, тримаючи гравців за руку, гордо крокували до центральної лінії футбольного поля. Особливо хвилюючим був момент виконання Державного гімну України – всі юні спортсмени, як один, приклали рученята до серця і з повною відповідальністю в очах підтримали своїх наставників. Росте гідне поповнення патріотів своєї Батьківщини!

Але ми повернемося до фінального свистка, де вже розпочалася гра, і на 17-й хвилині гравець ФК «Універ-Динамо» Максим Козлов філігранним ударом відкрив рахунок в матчі. Гості намагалися переламати хід поєдинку та навіть зробили декілька небезпечних випадів на половині поля динамівців, але у воротах надійно стояв Ігор Швайченко. Перший тайм закінчився мінімальною перемогою нашої команди, а в другій 45-ти хвилинці на 75 хвилині автор першого голу Максим Козлов оформив «дубль» і подвоїв результат. Гравці ФК «Первомайський» намагалися із усіх сил відіграти хоча б один м’яч, але їхні спроби були марними. У результаті 2:0 на користь ФК «Універ-Динамо». За результатами туру наша команда лідирує і виходить на першу сходинку турнірної таблиці своєї групи.

У результаті – відмінно проведений вихідний день, радісні та переповнені емоціями діти та чергова перемога нашої команди. Так тримати! Разом До перемоги!

За інформацією прес-служби ФК «Універ-Динамо»