Не припиняється активна робота в Юридичній клініці Харківського національного університету внутрішніх справ. Ініціативні студенти, надаючи безоплатну правову допомогу соціально незахищеним верствам населення, насамперед розуміють те, що головне завдання справжнього юриста – допомога людям. П’ятирічна робота юридичної клініки вже довела необхідність та велику користь діяльності Юридичної клініки. Громадяни, які потребують правової допомоги, виявляють довіру студентам-консультантам у вирішенні своїх питань, що обумовлює  особливу відповідальність колективу Юридичної клініки. При цьому куратор Юридичної клініки  кандидат юридичних наук Елла Вакулович завжди слідкує за тим, щоб курсанти та студенти допомагали кожному, хто звернувся до Юридичної клініки. І ця допомога, щоб була надана своєчасно, якісно і відповідно до вимог чинного законодавства.

У діяльності Юридичної клініки практикуються систематичні виїзні прийоми, які проводяться на базі адміністрацій  районів м. Харкова. Під час таких прийомів за консультацією звертається найбільша кількість громадян. Отже, студенти-консультанти мають унікальну можливість отримати професійні навички вже під час навчання в університеті.

У перспективі в Юридичній клініці чимало запланованих заходів та планів на майбутнє. Важливо дати студентам необхідні в житті професійні знання, навчити поважати закон та сформувати високий рівень правової культури.

 

ВЗГ ХНУВС