Для активізації наукової роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, започатковуються конкурси: на кращу наукову, науково-технічну та профорієнтаційну продукцію в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і на підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України та конкурс наукових робіт.

Мета конкурсів – залучити здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ЗВО, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України, до участі в наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності, а також стимулювати освітню, наукову та профорієнтаційну роботу в апараті МВС, територіальних органах, закладах, установах і на підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

Конкурси проводяться відповідно до ст. 13, 54 Закону України «Про вищу освіту», ст. 39 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність», пп. 57 п. 4 Положення про Міністерство внутрішніх справ України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2015 № 878.

Запрошуємо курсантську та студентську молодь взяти участь у творчих конкурсах!

 

ВЗГ ХНУВС