Серед першокурсників факультету № 2 відбувся творчий конкурс на кращий публічний виступ за темою «Я люблю Україну». Він складався з двох етапів. На першому етапі конкурсанти з кожної навчальної групи продемонстрували свої здібності щодо декламування віршів про Україну. Окрім віршів відомих класиків української літератури звучали й власні твори конкурсантів, що приємно вразили усіх присутніх своєю щирістю, емоційністю та глибоким сенсом. На другому етапі конкурсу учасники представили невелике за обсягом есе за темами «За що я люблю Україну» та «Чим я можу бути корисним своїй Батьківщині».

Вкрай нелегке завдання стояло перед членами журі – оцінити виступи та обрати переможців турніру з чотирнадцяти талановитих, творчих  та сміливих особистостей. Оцінювалися зміст виступів, міміка, жести учасників, дикція та інтонація мови, вміння заволодіти увагою аудиторії.

За результатами обговорення I місце поділили курсант групи Ф2-101 Тетяна Ковальова та курсант групи Ф2-101 Сергій Хара; ІІ місце посіли курсанти групи Ф2-101 Юрій Рескаленко та Анастасія Дорош; на ІІІ місці курсант групи Ф2-104 Богдан Сліпченко та курсанти групи Ф2-101 Валерія Твердохліб та Яніслав Валєнков.

ВЗГ ХНУВС