На факультеті № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ підбили підсумки табірного збору курсантів першого курсу. Декан факультету полковник поліції Олександр Музичук привітав першокурсників з успішним завершенням табірних зборів. Він зазначив, що це результат наполегливої праці кожного курсанта, його сумлінного ставлення до навчання та дисципліни. Олександр Миколайович акцентував увагу на необхідності подальшого вдосконалення вмінь та навичок у стройовій і тактико-спеціальній підготовці, налагодженні сприятливого морального клімату в колективі, розвитку фізичних якостей майбутніх поліцейських.

Під час зібрання першокурсникам розповіли, що у навчальному закладі створено всі умови для всебічного розвитку молодої людини. Протягом усього періоду навчання відбуваються різні заходи, приурочені до державних і професійних свят, творчі конкурси: до Дня закоханих, «Чарівна першокурсниця», «Клуб веселих та кмітливих», виступи колективів художньої самодіяльності тощо.

Першокурсникам довели вимоги, що висуваються до навчання і служби, розповіли про історію розвитку факультету й навчального закладу, закликали вступати до спортивних секцій, наукових гуртків та бути активними учасниками громадського життя університету.

По завершенню присутнім продемонстрували відеоматеріали, які були відзняті в період проходження першокурсниками табірного збору.

 

ВЗГ ХНУВС