На ім’я ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Валерія Сокуренка надійшов лист-подяка від адміністрації Слобідського району Харківської міської ради.

Голова адміністрації району В’ячеслав Іллєнко висловлює щиру подяку і вдячність за допомогу, надану в проведенні 23 серпня 2018 року урочистого заходу, присвяченого 75-ій річниці визволення Харкова від нацистських загарбників.

«Будь-які масові заходи стають місцем концентрації великої кількості людей. Попередження і припинення можливих злочинів, порушень громадського порядку та безпеки, здійснення нагляду за суворим дотриманням громадянами правил поведінки – забезпечити все це допомогли курсанти Вашого університету. На них була покладена велика відповідальність за кожну присутню людину. Завдяки постійному чергуванню і їх високому професіоналізму, були дотримані всі заходи безпеки, свято пройшло на належному високому рівні. Адміністрація Слобідського району дуже вдячна Вам і Вашій дружній команді за ту допомогу, яку и постійно надаєте при проведенні подібних заходів», - йдеться у листі.

ВЗГ ХНУВС