Завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення університету Наталя Новікова взяла участь у III Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві», яка відбулась у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

У рамках роботи трьох дискусійних платформ конференції розглядалися теоретико-прикладні основи дослідження психічного здоров’я особистості, вплив суспільних трансформацій на психологічне здоров’я особистості та психологічне забезпечення діяльності центральних органів виконавчої влади. Розглядалися також актуальні питання щодо сучасних напрямів розвитку та вдосконалення гуманітарної політики у сфері соціальної захищеності учасників бойових дій, досвід психологічної реабілітації ветеранів АТО.

Відбулася також і семінар-нарада з питань психологічного забезпечення центральних органів виконавчої влади під керівництвом представників Департаменту персоналу організації освітньої та наукової діяльності МВС України – начальника управління у справах учасників АТО Олексія Ботнаренка та начальника відділу психологічного супроводження Ніни Лигун. Обговорювались актуальні проблеми системи психологічного забезпечення Національної поліції, Національної Гвардії, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ВЗГ ХНУВС