Курсант 4 курсу факультету № 1 Вікторія Цебинога у рамках реалізації власного проекту «Харків – за права дитини», що зайняв ІІ місце у міському конкурсі «Харків – місто молодіжних ініціатив», разом із представниками Патрульної поліції – старшим інспектором відділу зв’язків з громадськістю УПП в Харківській області старшим лейтенантом поліції Максимом Петуховим та інспектором відділу зв’язків з громадськістю УПП в Харківській області капралом поліції Данилом Черкашиним провели освітні заходи у дитячих садочках та загальноосвітніх школах Харкова.

Заняття та лекції, присвячені темі буллінгу, були проведені у Харківських загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів № 114 та № 68 з учнями 5 та 8 класів. Обговорювалися питання: що таке буллінг, його види, які наслідки має буллінг у школі та як йому протидіяти, як взаємодіяти з учителями, якщо дитина стала жертвою чи свідком буллінгу в школі. Також відбулося заняття з актуальних питань адміністративної відповідальності за буллінг у школі. Дітей ознайомили з новим законопроектом, що передбачає адміністративну відповідальність та заходи виховного впливу щодо булерів.

У дитячому навчальному закладі № 362 м. Харків поліцейські поспілкувалися з дітьми на тему особистого захисту: розповіли, як необхідно діяти, якщо загубилися і поруч немає знайомих.

ВЗГ ХНУВС