Студенти 2 курсу та слухачі Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у заході, приуроченому  п’ятій річниці Дня Гідності та Свободи.

Захід пройшов у музейній залі Сумського обласного краєзнавчого музею, де було розгорнуто експозицію «Революція Гідності та АТО: сумський вимір». Науковий співробітник музею Ніна Багацька нагадала присутнім про доленосні події листопада 2013 – лютого 2014 рр. Перед учасниками заходу виступили громадські активісти Євромайдану: Віктор Казбан, Родіон Дудченко, Владислав Ломов, які поділилися спогадами про власну участь у Революції Гідності, наголосили на важливості особистої позиції кожного українця, який пов’язує своє майбутнє і майбутнє своєї держави з розвитком демократичних цінностей та європейським вибором свого народу.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять загиблих під час Революції Гідності та у зоні ООС. Студенти та слухачі ознайомилися з матеріалами експозиції та зробили світлини з активістами.

Сумська філія ХНУВС