Завідувач кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Ткаченко разом із курсантами відвідали м. Валки, де провели зустріч з учнями 10-х та 11-х класів шкіл району.

Під час спілкування представники університету ознайомили школярів із напрямами підготовки в Харківському національному університеті внутрішніх справ, умовами, які створені в університеті для навчання, проживання, дозвілля, занять спортом тощо. Також школярам розповіли, що в університеті діють підготовчі курси, навчаючись на яких, можна краще підготуватися до здачі ЗНО та отримати високі бали з необхідних предметів. Якщо для навчання на одному з факультетів університету, на яких готують фахівців для Національної поліції на вистачить балів, можна вступити за контрактом на факультет № 6 університету та отримати іншу спеціальність – юриста, психолога, працівника банківської сфери та ін.

У зустрічах з представниками вишу взяли участь понад ста учнів-старшокласників, які вже сьогодні замислюються над тим, ким стати, яку обрати професію.

ВЗГ ХНУВС