У Харківському  національному університеті внутрішніх справ відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая. В них взяли участь курсанти, студенти вишу, ліцеїсти, кадети, школярі, а також працівники навчального закладу.

Ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко привітав усіх присутніх зі святом. «У цей особливий день, – зазначив ректор, – кожна людина повинна відчувати тепло, турботу і піклування. День Святого Миколая – це родинне свято. Святкуючи разом, ми об’єднуємося навколо українських традицій, виховуємо в себе та оточуючих повагу до цінностей нашого народу, рідного краю, любов до рідної землі, її звичаїв та вірувань, почуття доброти й милосердя до ближнього».

Художній колектив університету підготував для присутніх театралізовану різдвяно-новорічну композицію, під час якої  Святий Миколай запалив вогні на святковій ялинці. Учасники художньої самодіяльності виконали відомі українські колядки  «Добрий вечір, пане господарю!», «Небо і земля нині торжествують», «Нова радість стала», «Щедрик» та ін.

Усі гості свята скуштували смачну польову кашу та гарячий чай.

ВЗГ ХНУВС