У Харківському національному університеті внутрішніх справ триває підготовка до Новорічних та Різдвяних свят. Усі факультети прикрашають територію вишу, аудиторії, лекційні зали, де навчаються курсанти, слухачі, студенти, гуртожитки, в яких мешкає молодь. Новорічні прикраси, різноманітні інсталяції створюють гарний настрій, приємні передчуття світлих, радісних і чарівних свят. Так, на 1 курсі факультету № 1 спільними зусиллями офіцерів курсової ланки та курсантів 1 курсу Яною Араповою, Анастасією Бучинською, Катериною Листопад, Анастасією Нікіфоровою, Анастасією Боюк та Валерією Гайдаш створено святкову феєрію, родзинкою якої стали Новорічні чобітки для всіх курсантів, наповнені цукерками та різними солодощами.

Біля центрального входу навчального корпусу представники курсантського самоврядування факультету курсанти Дмитро Жуйков, Максим Сорочук, Євгеній В'юнник, Дмитро Бойко та Олег Сидорчук створили інсталяцію «Буковель № 1», яка являє собою один із крутих схилів одного з найвідоміших та улюблених не тільки серед українців, але й мешканців зарубіжних країн однойменного гірсько-лижного курорту. А скляні конструкції навчального корпусу – вікна й двері, завдячуючи кмітливості викладача кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Юлії Заболотної, таланту й фантазії курсантів Яни Арапової, Анастасії Бучинської та Катерини Листопад ожили герої добре усім нам знайомих з дитинства українських літературних творів та народної творчості – козак Вакула, Дід Мороз і Снігуронька.

За словами начальника факультету полковника поліції Олександра Музичука новорічні та різдвяні дні – це, перш за все, родинні свята, які відзначаються у затишному, сімейному колі з близькими та рідними людьми. Тож хочеться, щоб іще напередодні особливих і чарівних зимових свят душа кожної людини була сповнена миром, радістю та гарним настроєм.

ВЗГ ХНУВС