Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат психологічних наук, доцент Павло Макаренко взяв участь у батьківських зборах з родичами та офіційними представниками учнів випускних класів Ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот» Харківської обласної Ради (селище Есхар, Чугуївського району). Батьківські збори провів начальник ліцею заслужений працівник освіти України, полковник Сергій Городецький.

Батьки учнів дізналися про умови вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, перелік спеціальностей та програми навчання (спеціалізації), за якими здійснюється підготовка фахівців в університеті, про специфіку навчання та переваги отримання першого (бакалаврського) рівня освіти, про потужну матеріально-технічну базу закладу вищої освіти тощо.

Особливу увагу батьків звернули на можливість підготовки їх дітей до складання ЗНО на підготовчих курсах ХНУВС, у тому числі за допомогою безкоштовного серверу дистанційного навчання ХНУВС (http://d-learn.in.ua/moodle/login/index.php).

Також було зазначено, що кандидати з числа цивільних осіб, які бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, що здійснюють підготовку поліцейських за кошти державного бюджету (курсанти), повинні пройти обов’язкову електронну реєстрацію на сайті https://osvita.np.gov.ua/

ВЗГ ХНУВС