Курсант 4 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Вікторія Цебинога взяла участь у Національному конкурсі творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України. Вона представила роботу на тему «Надання Томосу Україні як синтез національної та європейської ідентичності» (науковий керівник: провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи ХНУВС, кандидат юридичних наук Володимир Чумак).

Свої роботи для участі в конкурсі надали аспіранти закладів вищої освіти України, студенти, молоді правники, учні, члени Малої академії наук України з усіх областей України.

За результатами рішення Експертної ради Національного конкурсу роботу Вікторії було визнано кращою та відзначено Дипломом І ступеня.

Організатори конкурсу: Інститут політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство освіти і науки України та Координаційна рада молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва, Головне територіальне управління юстиції у місті Києві. Мета конкурсу – підвищення рівня обізнаності молоді про європейську інтеграцію, сприяння утвердженню європейських цінностей та європейської ідентичності України.

ВЗГ ХНУВС